Βυτίνα

Η Βυτίνα είναι ορεινό χωριό της Πελοποννήσου, στο Νομό Αρκαδίας. Βρίσκεται σε υψόμετρο 1033 μέτρων, στο όρος Μαίναλο σε μια κατάφυτη περιοχή που δεσπόζουν πεύκα, έλατα και καστανιές. Αποτελεί ένα από τα αξιολογότερα ορεινά θέρετρα της Πελοποννήσου και ευρύτερα της Ελλάδας.

Δραστηριότητες

Δυνατότητα διοργάνωσης δραστηριοτήτων
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην Reception του ξενοδοχείου μας.

ΣΚΙ

Με βάση τη Βυτίνα και σε κοντινή σχετικά απόσταση μπορεί κάποιος να επισκεφθεί το οροπέδιο της Οστρακίνας σε υψόμετρο 1600 μ. όπου λειτουργεί χιονοδρομικό κέντρο.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ

Το Menalon Trail είναι μια μεγάλη ορεινή πεζοπορία που διατρέχει το φαράγγι του Λούσιου ποταμού, τα δυτικά ανάγλυφα του Μαινάλου, την κοιλάδα Μυλάοντα ποταμού και τα ΝΑ Γορτυνιακά Βουνά.

ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Η Βυτίνα και η γύρω περιοχή προσφέρουν σε όσους προτιμούν την ποδηλασία την δυνατότητα να επιδοθούν στην αγαπημένη τους ενασχόληση. Κι’ αυτό ισχύει για όλους, μικρούς και μεγάλους, ερασιτέχνες ποδηλάτες και αθλητές μεγάλων απαιτήσεων. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν ποδήλατο με απόλυτη ασφάλεια στο μεγάλο περιφραγμένο πάρκο που βρίσκεται 100 μέτρα από το ξενοδοχείο ΑΙΓΛΗ. Οι μεγαλύτεροι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις αντοχές τους, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ποδηλασία δρόμου ή mountain biking.

RAFTING – KAYAK

ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ

ΙΠΠΑΣΙΑ